Om SPI

Hos SPI har vi specialiseret os i investering i alternative investeringer som ejendomme, sol- og vindenergi.

Læs mere om os

Vi bor i Skanderborg

Aktuelle projekter

No data was found

Sol-, vind- og ejendomsprojekter

SPI Ejendomme A/S har base i Skanderborg og består af et fokuseret team af engagerede medarbejdere. Vi tilbydder sol-, vind- og ejendomsprojekter, til semiprofessionelle og professionelle investorer, der ønsker at investere passivt i vedvarende energi eller boligudlejningsejendomme. Vi har primært fokus på at tilbyde projekter med lav risiko og stabilt afkast. Vores investorer ønsker størst mulig sikkerhed og gennemsigtighed. Vi udbyder kun projekter der lever op til vores strenge krav. Du kan derfor være sikker på, at de projekter der slipper igennem vores nåleøje er blandt markedets bedste.

Lav risiko ved investering

Når vi udbyder et ejendoms-projekt stiller vi bl.a. som krav, at det enten er eksisterende boligudlejningsejendomme med god udlejnings historik eller det er ny opførte ejendomme, der senest få måneder efter vi har udbudt projektet, står færdigbyggede, er i drift og fuldt udlejede. Når vi udbyder byggeprojekter, er det med bygge- og udlejningsgaranti samt på en attraktiv lokation. Dermed påtager man sig som investor ingen risiko i hverken byggeprocessen eller den første del af udlejningsprocessen.

Mange års erfaring

Ledelsen og samarbejdspartnere bag SPI Ejendomme A/S har mange års erfaring inden for køb, finansiering, administration, udlejning, og alle de andre facetter, der skal til for at skabe attraktive investeringer indenfor vedvarende energi- og ejendoms-projekter.

Lær os at kende

Ledelsen & Medarbejdere

SPI Ejendomme A/S består af et hold specialister med hver sit fokusområde. Jesper Skovenborg er stifter og direktør, og har arbejdet med køb og salg af ejendomme, vind- og solprojekter i snart 13 år. 

Et stort netværk samt et dybdegående kendskab til branchen er altafgørende for, at være i stand til at vælge de gode projekter. Vores største fokus er, at skabe tryghed og gennemskuelighed for vores investorer. Vores præsentationer er overskuelige og skrevet i et let forståeligt sprog, som henvender sig til både den erfarne såvel som den nye investor, der ønsker at placere sine penge i vedvarende energiprojekter eller ejendomme.

Jesper Skovenborg

Michael Laursen

Søren Avep

Senior investeringsrådgiver
+45 2762 1184
sa@spi.dk

Clara Hijazi

Ejendomsansvarlig
+45 4121 6363
ch@spi.dk

Íris Brynja Pétursdóttir

Kurt Petersen

Kunderne i fokus

Hos SPI Ejendomme er vores vigtigste mission, at sørge for at du som kunde får det du vil have. Service, dialog og kvalitet er alle nøgleord for os, og derfor bruger vi også rigtig meget tid på at snakke med vores kunder, så I altid kan følge med i hvad der sker, og hvilke projekter vi arbejder på. Der er altid risici og usikkerhed forbundet med investeringer, og vi mener derfor at det er vigtigt at tale med kunden om dette. Er du usikker på en investering du har lavet kan du altid kontakte os, så vi kan snakke om hvad der er rigtigt for dig. For hos SPI Ejendomme er vi kun interesseret i at dine investeringer lever op til dine forventninger.